team terkelsen har valgt at samarbejde med udvalgte virksomheder på baggrund af et langt og solidt kendskab til de ansvarlige indehavere og kompetencen i virksomheden. Vi er garant for at du som kunde oplever et professionelt forløb ved at samarbejde med en af disse virksomheder. Klik i menuen i toppen og læs mere om vores samarbejdspartnere.

Virksomheden besidder stor viden indenfor hospitalsinstallationer, el-teknisk drift af jernbaner samt el-forsyningsanlæg. Derudover har virksomheden stor erfaring med projektledelse og strategiudvikling i el-branchen, herunder også uddannelse og træning af montører i el-sikkerhed.

Virksomheden har kompetence inden for Lavspændingsdirektivet (LVD), ATEX-direktiverne 94/9-EF og 99/92-EF, samt kvalitetsstyring og bistår virksomheder med løsning af en lang række opgaver og videnstilførelse inden for ovennævnte direktiver med tilhørende standarder og bekendtgørelser.

Knowentia vil være de bedste til at levere et enkelt, overskueligt og værdiskabende kompetencekoncept til alle brancher og fagområder på det danske arbejdsmarked, samt sikre at medarbejdernes samlede kompetencer kommer i spil og virksomhedens konkurrenceevne og udvikling øges.