ISO

ISO ledelsessystemer indenfor kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, jernbane og energi,

Opbygning af et velfungerende ledelsessystem kræver grundig forberedelse og overvejelse i forhold til virksomhedens arbejdsgange og daglige rutiner, idet vi forsøger i så høj grad det er muligt, at tilpasse systemet til virksomheden og ikke omvendt. Samtidig forsøger vi altid at gøre systemet så enkelt som muligt.

Derudover oplever flere og flere virksomheder at bliver stillet over for krav om et ledelsessystem, hvis man ønsker at udføre arbejde for det offentlige, større industrivirksomheder samt byde på licitationsarbejde.

Sammen med vores tætte samarbejdspartnere har vi udviklet et unikt drift-og implementeringskoncept, som sikrer at virksomheden også får det rigtige udbytte af systemet i fremtiden. Dette koncept har vist sig at løse de problemer der kan opstå med at få et ISO system til at fungere optimalt i hverdagen, både for ledelsen og medarbejderne.

Dette sparer både tid og penge for vores kunder.

Til styring af selve systemet anvender vi BVQ fra Bureau Veritas Industri.

team terkelsen ApS er certificeret på ISO 9001.

TS / ISO

Brancherelaterede tekniske specifikationer.
Enkelte brancher har udviklet et målrettet og mere specifikt kvalitetsledelsessystem. Et eksempel på dette kan være TS/ISO 16949 som anvendes af de fleste anerkendte bilmærker i fremstillingsprocessen. Der stilles tillige krav til de anvendte underleverandører.

Et andet eksempel på en branche som ønsker meget fokus på kvailiteten er Olie og Gas. Her anvendes TS/ISO 29001 mange steder og som hos automobilbranchen, stilles der også her krav til underleverandører. Vi er selv certificeret efter TS/ISO 29001 standarden.

Fælles for ovennævnte er, at der blandt andet er øgede krav på flere områder i forhold til ISO 9001.

Sammen med vores tætte samarbejdspartnere har vi udviklet et unikt drift-og implementeringskoncept, som sikrer at virksomheden også får det rigtige udbytte af systemet i fremtiden. Dette koncept har vist sig at løse de problemer der kan opstå med at få et TS/ISO system til at fungere optimalt i hverdagen, både for ledelsen og medarbejderne.

Dette sparer både tid og penge for vores kunder.

Til styring af selve systemet anvender vi BVQ fra Bureau Veritas Industri.

KLS

KLS A-KLS D-AIA-ABA-ADK-TVO.
team terkelsen Aps har opbygget en solid erfaring i forhold til at varetage de opgaver, der skal løses inden for KLS A,KLS D, AIA,ABA,ADK og TVO. Vi er selvfølgelig løbende på opdateringskurser og vil altid gøre det bedst mulige for at være den bedste sparringspartner med vores kunder. Hos os er du ikke bare et kundenummer, vi følger vores kunder efter afleveringen og har sammen med vores tætte samarbejdspartnere udviklet et unikt drift-og implementeringskoncept, som sikrer at virksomheden også får det rigtige udbytte af systemet i fremtiden. Dette koncept har vist sig at løse de problemer der kan opstå med at få et KLS til at fungere optimalt i hverdagen, både for ledelsen og medarbejderne. Der er betydelige fordele forbundet med at udvikle ovenstående systemer i et ISO 9001 kvalitetsledelsessystem.

Dette sparer både tid og penge for vores kunder.

Til styring af selve systemet anvender vi BVQ fra Bureau Veritas Industri.

Intern audit

Kravene fra de eksterne auditorer til den interne audit er ret store, så alene af den grund er en omhyggelig og veludført intern audit vigtig, men for os er det vigtigste det som virksomheden kan få ud af sit ledelsessystem eller kvalitetsstyringssystem. Vi afholder intern audit efter procesmetoden, hvilket betyder, at ledelsen og medarbejderne inddrages på en positiv måde uden at det føles som en “eksamen”.

Vi sørger tillige for at der udarbejdes korrigerende handlinger på eventuelle afvigelser samt opfølgning på disse.

Gennemførelse af intern audit er en del af team terkelsen aps certificering på ISO 9001/29001.

Kurser

Vi er i stand til at levere efteruddannelse indenfor:

El-sikkerhed, herunder L-AUS/AUS

Kompetenceregistrering af medarbejdere

Intern audit af kvalitetsstyringssystemer og ledelsessystemer

Via vores samarbejdspartnere og netværk, kan vi tilbyde kurser i næsten alt indenfor kvalitetsstyring/ledelse, virksomhedsudvikling og salg. Herunder ATEX og maskindirektivet.

Kontakt os for mere information eller specielle ønsker til kurser.